Låt inte mörkret ta över din plånbok

Det går inte att undvika notera faktumet att det blivit mörkare betydligt tidigare på kvällarna än vad det varit tidigare. För somliga innebär detta depression och för andra betyder det helt enkelt en kallare årstid men inte mycket mer än så. Det finns många känslor som mörkret kan ta över mycket enkelt, för tro det eller ej, det påverkar dig mer än vad du tror. Men låt inte mörkret kontrollera mer saker än vad du tillåter för du kan kontrollera detta. Klä dig i kläder som du trivs i, kanske en one piece som kan värma nu när höstens kyla yr omkring dig.

Men faktum är att alla har inte råd att införskaffa en one piece i och med att det är en dräkt som är ganska dyr. Anledningen till detta är att det helt enkelt krävs mycket mer arbete än att tillverka t.ex en t-shirt, och betydligt mer material. Somliga tenderar därför att strunta i sina begär och istället genomlida hösten, vintern och våren utan en one piece som skulle gjort besväret så mycket enklare. Känner du igen dig i detta? Läs vidare. Tidigare har vi tipsat andra sätt hur du kan få råd med denna dyrbara men dock mycket sköna dräkt. Ett av våra tips har varit att anordna någon slags utrensning av smycken för att sälja av det du inte längre använder. Ett annat tips är att ta ett pengarlån. Det finns flera aktörer som erbjuder detta. Men först rekommenderar vi dig att du läser på om ämnet för att förstå helhjärtat vad du ger dig in på. Kolla bland annat Lanzon.se snabbkurs, tar bara 5 minuter att läsa.

Vi hoppas du har tagit del av det vi skrivit och vi hoppas även att detta har lett dig till att inse att det finns somliga saker du kan kontrollera för att inte låta mörkret som sakta men säkert tar över fler timmar av dygnet för att göra din dag betydligt bättre.

9 Sep 2012